Search type Search syntax
Tags [tag]
Exact "words here"
Author user:1234
user:me (yours)
Score score:3 (3+)
score:0 (none)
Answers answers:3 (3+)
answers:0 (none)
isaccepted:yes
hasaccepted:no
inquestion:1234
Views views:250
Sections title:apples
body:"apples oranges"
URL url:"*.example.com"
Favorites infavorites:mine
infavorites:1234
Status closed:yes
duplicate:no
migrated:no
wiki:no
Types is:question
is:answer
Exclude -[tag]
-apples
For more details on advanced search visit our help page
Results tagged with Search options user 215012
0
votes
1answer
I have a fresh minimal installation of CentOS 7 that is running Tomcat on it. Im unable to pull up the site from anywhere via the browser but can see it trying to serve on 8080 from netstat. The … service is running properly when I check service tomcat status (also, httpd and JAVA are running properly). I can curl localhost:8080 and get the Tomcat website code as a reply but it won't pull up from …
asked May 8 '17 by saleetzo
3
votes
1answer
I have a CentOS system running NGINX with Tomcat behind it. NGINX has SSL enabled and is only used to push the connection to Tomcat. Pretty much everything is working just fine except certain request … headers are not making it to Tomcat. Our Java dev made a test page to print the request headers and here are the results so you can see what im talking about: curl -H 'auth_token: some value' -H …
asked Jul 18 '17 by saleetzo
0
votes
The issue was with me reusing an OLD IP address that already had a network firewall rule attached to it. I was sure everything was correct on the system, so when I sniffed the packets going to the ser …
answered May 9 '17 by saleetzo
1
vote
2answers
I setup an NGINX loadbalancer in front of 2 tomcat servers on a Cent7 system. When I try to pull them up from the LB, I just get the default index.html NGINX page from the default installation. I've …
asked May 9 '17 by saleetzo
0
votes
I ended up deleting my load-balancer.conf file in the /etc/nginx/conf.d/ folder and created a default.conf file. I added server_name tomcat-test.com; after the listen port in the .conf and restarted service. Now, its all working. …
answered May 9 '17 by saleetzo
0
votes
1answer
I am running a Centos7 system for Tomcat. Everything was working properly using Tomcat 8.5 and OpenJDK but the dev wants to use Oracle JDK. So, I yum autoremove the JDK files and then downloaded the … RPMs from Oracle for JDK-9.0.1 and JRE-9.0.1. Right now, I can't seem to get Tomcat working again. ● tomcat.service - Apache Tomcat Web Application Container Loaded: loaded (/etc/systemd/system …
asked Oct 18 '17 by saleetzo