We’re rewarding the question askers & reputations are being recalculated! Read more.
Search type Search syntax
Tags [tag]
Exact "words here"
Author user:1234
user:me (yours)
Score score:3 (3+)
score:0 (none)
Answers answers:3 (3+)
answers:0 (none)
isaccepted:yes
hasaccepted:no
inquestion:1234
Views views:250
Sections title:apples
body:"apples oranges"
URL url:"*.example.com"
Favorites infavorites:mine
infavorites:1234
Status closed:yes
duplicate:no
migrated:no
wiki:no
Types is:question
is:answer
Exclude -[tag]
-apples
For more details on advanced search visit our help page
Results tagged with Search options user 161071
0
votes
2answers
This problem happens on a laptop with AMD e-350 APU and built-in radeon HD 6310 graphics. It runs Slackware64 version 14.0. On the console (VTs), KMS is used with the radeon driver. The problem …
asked Mar 14 '16 by serval
0
votes
two suspicious lines from 3.18.23's code. They occur in file drivers/gpu/drm/radeon/atombios_encoders.c and are identical calls: atombios_set_backlight_level(radeon_encoder, dig->backlight_level …
answered Mar 19 '16 by serval
0
votes
I searched some more and found this thread, which indicates that the problem can be fixed with the radeon parameter backlight=0, which is available on 3.18.* kernels and newer. I happened to have … dark the moment that radeon is loaded. No way to get it back except reboot. If I try backlight=1 instead, the console blanks OK the first time, but blanks to white subsequently (as described in the above-linked thread). So, this has morphed into a related problem that needs more investigation. …
answered Mar 15 '16 by serval