0

I managed to connect to my company's VPN via the command line snx binary, it says successful, but I do not actually have connection to anything of the internal network. At the same time, I can still access the internet.

I followed the guide about installing the particular SNX binary version posted here.

Do you have an idea what might be the issue? I wonder if that solution still works or not anymore...

Edit: - link to guide i followed: https://unix.stackexchange.com/a/453727 - command to establish SNX connection and result:

***:~$ snx -s IP -g -u U
Check Point's Linux SNX
build 800007075
Please enter your password:

SNX - connected.

Session parameters:
===================
Office Mode IP      : ***.**.***.***
DNS Server          : **.*.**.*
Secondary DNS Server: **.***.*.*
DNS Suffix          : *****.*****.**
Timeout             : 4 hours 

Thanks, Adam.

New contributor
jadam is a new contributor to this site. Take care in asking for clarification, commenting, and answering. Check out our Code of Conduct.
  • Welcome to the site. If possible, please post (possibly anonymized) typed commands and resulting console output so contributors can help you track down the problem. Also, please edit your question to create a link to the "guide about installing the particular SNX binary" you mentioned. – AdminBee Feb 14 at 11:34

Your Answer

jadam is a new contributor. Be nice, and check out our Code of Conduct.

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.