0

My wifi 'crash' sometimes. I have connection and at one moment I am always connected but no internet it the only device where I have this problem. To restorte connection I need to put down and up the wifi. My wifi it is 'iwlifi' I have seen on another topic that I need to executate that command :dmesg | grep -e iwl -e wlp And I have this response :

[   56.980806] iwlwifi 0000:02:00.0: loaded firmware version 29.1044073957.0 op_mode iwlmvm
[   57.451234] iwlwifi 0000:02:00.0: Detected Intel(R) Dual Band Wireless AC 7265, REV=0x210
[   57.475612] iwlwifi 0000:02:00.0: base HW address: 10:02:b5:30:af:07
[   58.687769] ieee80211 phy0: Selected rate control algorithm 'iwl-mvm-rs'
[   59.021904] iwlwifi 0000:02:00.0 wlp2s0: renamed from wlan0
[   68.334071] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlp2s0: link is not ready
[   68.454219] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlp2s0: link is not ready
[   69.095694] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlp2s0: link is not ready
[   72.738277] wlp2s0: authenticate with 24:95:04:e6:6a:4c
[   72.745019] wlp2s0: send auth to 24:95:04:e6:6a:4c (try 1/3)
[   72.750788] wlp2s0: authenticated
[   72.753740] wlp2s0: associate with 24:95:04:e6:6a:4c (try 1/3)
[   72.762360] wlp2s0: RX AssocResp from 24:95:04:e6:6a:4c (capab=0x411 status=0 aid=1)
[   72.769148] wlp2s0: associated
[   73.829358] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): wlp2s0: link becomes ready
[  539.877603] wlp2s0: authenticate with 24:95:04:e6:6a:4c
[  539.881299] wlp2s0: send auth to 24:95:04:e6:6a:4c (try 1/3)
[  539.884441] wlp2s0: authenticated
[  539.886133] wlp2s0: associate with 24:95:04:e6:6a:4c (try 1/3)
[  539.912901] wlp2s0: RX AssocResp from 24:95:04:e6:6a:4c (capab=0x411 status=0 aid=1)
[  539.924793] wlp2s0: associated
[ 3218.101714] wlp2s0: deauthenticating from 24:95:04:e6:6a:4c by local choice (Reason: 3=DEAUTH_LEAVING)
[ 3221.635958] wlp2s0: authenticate with 24:95:04:e6:6a:4c
[ 3221.641100] wlp2s0: send auth to 24:95:04:e6:6a:4c (try 1/3)
[ 3221.645615] wlp2s0: authenticated
[ 3221.649105] wlp2s0: associate with 24:95:04:e6:6a:4c (try 1/3)
[ 3221.655412] wlp2s0: RX AssocResp from 24:95:04:e6:6a:4c (capab=0x411 status=0 aid=1)
[ 3221.658979] wlp2s0: associated
[ 4751.450692] wlp2s0: deauthenticating from 24:95:04:e6:6a:4c by local choice (Reason: 3=DEAUTH_LEAVING)
[ 4753.903535] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlp2s0: link is not ready
[ 4753.981241] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlp2s0: link is not ready
[ 4757.619461] wlp2s0: authenticate with 24:95:04:e6:6a:4c
[ 4757.623369] wlp2s0: send auth to 24:95:04:e6:6a:4c (try 1/3)
[ 4757.625867] wlp2s0: authenticated
[ 4757.630894] wlp2s0: associate with 24:95:04:e6:6a:4c (try 1/3)
[ 4757.657008] wlp2s0: RX AssocResp from 24:95:04:e6:6a:4c (capab=0x411 status=0 aid=1)
[ 4757.659167] wlp2s0: associated
[ 4757.691739] IPv6: ADDRCONF(NETDEV_CHANGE): wlp2s0: link becomes ready

My problem was not solved. I 'crash' maybe 10 times per day. 1 times per hour in the best case. Today it's worst than the other day 1 crash par 20/30 minutes max.(after a system update)

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.