1

I'm trying to connect my client to my server but I get the error in subject. Googoling a while, I can confirm than TLS option is disabled on server/client

2016-09-18 14:26:23+0100 [-] OVPN 0 OUT: 'Sun Sep 18 13:26:23 2016 TLS Error: cannot locate HMAC in incoming packet from [AF_INET]2.25.60.99:23734'
2016-09-18 14:26:25+0100 [-] OVPN 0 OUT: 'Sun Sep 18 13:26:25 2016 TLS Error: cannot locate HMAC in incoming packet from [AF_INET]2.25.60.99:237

---SERVER--

...
# The second parameter should be '0'
# on the server and '1' on the clients.
;tls-auth ta.key 0 # This file is secret
...

--CLIENT--

...
# then every client must also have the key.
;tls-auth ta.key 1
...

I have tried also to enable the feature and create the key but a that point I get

2016-09-18 11:38:45+0100 [-] OVPN 0 OUT: 'Sun Sep 18 10:38:45 2016
Authenticate/Decrypt packet error: packet HMAC authentication failed'
2016-09-18 11:38:45+0100 [-] OVPN 0 OUT: 'Sun Sep 18 10:38:45 2016 TLS
Error: incoming packet authentication failed from
[AF_INET]2.25.60.99:22932'

Any idea? Thanks!

2

The problem was that I was running OpenVPN and OpenVPN GUI on the same node. Once disabled OpenVPN GUI I was able to connect my VPN

  • 2
    I'd suggest that you accept this answer so the question is not listed as unanswered. – Anthony Geoghegan Sep 12 '17 at 8:41

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.