0

enter image description here

When I restart my Red Hat, the screen only show the snapshot page without login page.

But I can use SSH to login to start VNC. Then VNC also working well with normal X screen. Does any export know how to fix this ?

Thank you in advanced.

10
  • How about logging to single user [ mode ] and do an init 5 from there.
    – sjsam
    May 31, 2016 at 3:41
  • Is this the first time? Is it freshly installed or it were starting properly in Graphical mode earlier ? Seems like the issue is with the graphical mode or graphic driver.
    – ankidaemon
    May 31, 2016 at 3:46
  • @ankidaemon It were starting properly in Graphical mode earlier. We just deployed one apache and vnc on it. Then the system is like this.
    – Kevin
    May 31, 2016 at 5:50
  • @sjsam, How to login one single user? This screen show up after OS booting up. I have no place to input command. But I can use SSH to connect it to input some commands. Any ideas?
    – Kevin
    May 31, 2016 at 5:51
  • @noel: login using ssh and execute command # init 1
    – ankidaemon
    May 31, 2016 at 6:18

1 Answer 1

0

Thanks to @Ankidaemon's help. Finally I found the issue was caused by upgrade of OpenSSL which miss 2 import libraries, one is libssl.so.10, another one is libcrypto.so.10.

Then I checked my /usr/lib64 and find different version of my above mentioned libraries.

The solution is soft link them by:

# ln -s /usr/lib64/libssl.so.1.0.0 libssl.so.10

# ln -s /usr/lib64/libcrypto.so.1.0.0 libcrypto.so.10

Also paste one reference link (in Chinese): http://www.heminjie.com/system/linux/1766.html

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.