2 deleted 10 characters in body
source | link

Our cluster runs Linux, and I can successfully ssh login to it using my windows 10 PC. However, when I'm trying to use X11 forwarding I always get the error:

qt.qpa.screen: QXcbConnection: Could not connect to display localhost:0.0
Could not connect to any X display

I've tried everything: using Xterminal, PuTTY, Ubuntu (from the windows 10 store), MobaXterm - and nothing works. I've tried the export display command, and when I'm logging in I'm using -X (also tried -Y). I read online but couldn't find anything to work. Also, my colleague has a personal Macbook with the same user properties, and she managed to do X11 using XQuartz.

Any ideas what can I try?

Thank you!

Our cluster runs Linux, and I can successfully ssh login to it using my windows 10 PC. However, when I'm trying to use X11 forwarding I always get the error:

qt.qpa.screen: QXcbConnection: Could not connect to display localhost:0.0
Could not connect to any X display

I've tried everything: using Xterminal, PuTTY, Ubuntu (from the windows 10 store), MobaXterm - and nothing works. I've tried the export display command, and when I'm logging in I'm using -X (also tried -Y). I read online but couldn't find anything to work. Also, my colleague has a personal Macbook with the same user properties, and she managed to do X11 using XQuartz.

Any ideas what can I try?

Thank you!

Our cluster runs Linux, and I can successfully ssh login to it using my windows 10 PC. However, when I'm trying to use X11 forwarding I always get the error:

qt.qpa.screen: QXcbConnection: Could not connect to display localhost:0.0
Could not connect to any X display

I've tried everything: using Xterminal, PuTTY, Ubuntu (from the windows 10 store), MobaXterm - and nothing works. I've tried the export display command, and when I'm logging in I'm using -X (also tried -Y). I read online but couldn't find anything to work. Also, my colleague has a personal Macbook with the same user properties, and she managed to do X11 using XQuartz.

Any ideas what can I try?

1
source | link

X11 forwarding from Linux cluster to windows 10 personal computer via SSH

Our cluster runs Linux, and I can successfully ssh login to it using my windows 10 PC. However, when I'm trying to use X11 forwarding I always get the error:

qt.qpa.screen: QXcbConnection: Could not connect to display localhost:0.0
Could not connect to any X display

I've tried everything: using Xterminal, PuTTY, Ubuntu (from the windows 10 store), MobaXterm - and nothing works. I've tried the export display command, and when I'm logging in I'm using -X (also tried -Y). I read online but couldn't find anything to work. Also, my colleague has a personal Macbook with the same user properties, and she managed to do X11 using XQuartz.

Any ideas what can I try?

Thank you!