18 reputation
4
bio website
location
age
visits member for 1 year, 2 months
seen Sep 30 at 0:06

merge delete


23h
awarded  Popular Question
Sep
24
awarded  Autobiographer
May
6
comment Mutt not sending email when specifying smtp server
yes, I do get a 250-STARTTLS. I tried adding set ssl_starttls=yes to my .muttrc file, but to no avail.
May
6
comment Mutt not sending email when specifying smtp server
If I understood you correctly, I should write something like set smtp_url = "smtps://mail.my_work_email_server.com:587" in my .muttrc file (same as with the gmail account). When I do so, I get the following error: gnutls_handshake: An unexpected TLS packet was received.
May
6
comment Mutt not sending email when specifying smtp server
Ok,I'm not an expert in this, so I'll try to give you as much information as possible: 1) I normally use Thunderbird for emailing, and my work account works fine (both receiving and sending). 2) I copied all the info (server name etc) from the Thunderbird account settings to my .muttrc file. 3) On the other hand, mutt works fine using my gmail account. 4) I could establish a telnet connection to my work email server. 5) I don't know how to use STARTTLS in mutt, although I do use it in Thunderbird.
May
5
comment Mutt not sending email when specifying smtp server
yes, it's definitely set....
May
5
asked Mutt not sending email when specifying smtp server
May
2
comment Can I use two sets of I/O devices for two user sessions on one computer?
@Anko, thanks for your editing...made the problem much clearer!
May
2
awarded  Scholar
May
2
accepted Can I use two sets of I/O devices for two user sessions on one computer?
May
2
comment Can I use two sets of I/O devices for two user sessions on one computer?
This is exactly what I was looking for. Thanks!
May
2
awarded  Student
May
2
asked Can I use two sets of I/O devices for two user sessions on one computer?