1,455 reputation
22034
bio website
location
age
visits member for 3 years, 3 months
seen Apr 11 at 16:09

email is acidzombie24@gmail.com


Apr
14
awarded  Nice Question
Apr
13
awarded  Taxonomist
Mar
27
comment Book on Linux OS design?
This looks great. Do you recommend reading them in a specific order? which should be the first 2 or 3 I read? (I think I may read all of them). I see history of in your second link so I suspect I should read the first two first (I guess the order you linked) maybe the 7 part FAQ then the two kernel links then finally the environment? Maybe its not a great idea to go in that order but that sounds like a good order to me at this moment. Maybe i'll do the 7 part FAQ first since faqs are normally short?
Mar
27
revised Book on Linux OS design?
added 33 characters in body
Mar
27
revised Book on Linux OS design?
added 33 characters in body
Mar
27
asked Book on Linux OS design?
Mar
8
comment SMTP server that works with gmail?
Hmm my use is so I can have the server email me messages from cronjobs. Now that you mention it I could sign up to a gmail account and use that as SMTP. I always had issues with servers ignoring messages and I pretty much assumed I just configured my software wrong. I'll try courier mta.
Mar
8
asked SMTP server that works with gmail?
Mar
4
comment Cron not running my script
I only need it to run for 3-5 days and I haven't made a init script for a while so i don't remember.
Mar
4
comment Cron not running my script
The first one should be taken care of since cron emails me any output. I actually am running ANOTHER mono app in cron which ... hey it isnt working. It stopped working ever since I upgraded debian from 6 to 7 (squeeze to wheezy) hmmm
Mar
4
asked Cron not running my script
Feb
18
awarded  Good Question
Jan
22
awarded  Yearling
Dec
7
awarded  Notable Question
Dec
6
awarded  Notable Question
Nov
4
awarded  Notable Question
Sep
10
awarded  Popular Question
Sep
3
comment Simulate desktop over SSH?
I'm having trouble with sessions on freenx/neatx. I tried googling but every suggestion I tried didn't help. I haven't created a session AFAIK. I'm not sure how to go about it
Sep
2
asked KVM loss of data?
Sep
2
awarded  Critic