173 reputation
110
bio website islamicpaintings.blogspot.com
location Bangkok, Thailand
age
visits member for 4 years, 1 month
seen Mar 7 '11 at 8:02

Jan
14
awarded  Notable Question
Feb
14
awarded  Popular Question
Apr
4
awarded  Popular Question
Feb
10
awarded  Citizen Patrol
Jan
16
awarded  Commentator
Jan
16
comment Internet(ADSL) connection doesn't seem to be working on Arch
And here's a related problem from earlier: unix.stackexchange.com/questions/4261/…
Jan
16
revised DSL connection not working in Ubuntu 10.04
added 75 characters in body
Jan
16
revised DSL connection not working in Ubuntu 10.04
added 40 characters in body
Jan
16
comment Internet(ADSL) connection doesn't seem to be working on Arch
I had problems with my dsl/pppoe connection a while ago. See if you find this helpful: unix.stackexchange.com/questions/3605/…
Nov
25
comment Can't access select https sites on Linux over PPPoE
Also, if you're on superuser, can you please post the answer there as well so I can accept it there too. Here's link: superuser.com/questions/213264/…
Nov
25
accepted Can't access select https sites on Linux over PPPoE
Nov
25
comment Can't access select https sites on Linux over PPPoE
I've stopped connecting using network manager and started using pppoeconf. pppoeconf suggested setting mtu to 1452 and it's working fine. Thanks a lot.
Nov
24
awarded  Critic
Nov
24
revised Can't access select https sites on Linux over PPPoE
added 173 characters in body; edited tags; edited title
Nov
22
comment Can't access select https sites on Linux over PPPoE
In my case, however, it doesn't have anything to do with the browser, I'm sure. I've tried from IE and Safari from an XP virtual machine as well - same results.
Nov
22
comment Can't access select https sites on Linux over PPPoE
You may have something there. But how about Gmail and Yahoo and AOL mail websites? And Twitter? I've specifically tried twitter.com and it works.
Nov
22
asked Can't access select https sites on Linux over PPPoE
Nov
11
awarded  Teacher
Nov
2
awarded  Scholar
Nov
2
accepted DSL connection not working in Ubuntu 10.04