118 reputation
5
bio website
location
age
visits member for 2 years, 11 months
seen Oct 13 at 12:16

Jan
3
awarded  Popular Question
Jun
17
comment GPU not listed in lspci after SysRQ reboot
I've tried this, but without luck. And there is some strange thing - my GPU has 100% fans even after several reboots, it looks like some program still uses it
Jun
17
comment GPU not listed in lspci after SysRQ reboot
You mean call reboot and then SysRQ reboot?
Jun
17
comment GPU not listed in lspci after SysRQ reboot
Nope. I have the mining program (cgminer) wich uses GPU, abd when GPU driver fails, cgminer cannot be killed, and, therefore, reboot cannot be completed
Jun
17
asked GPU not listed in lspci after SysRQ reboot
Dec
15
comment Proxy or VPN behind the router
No, there is no HTTPS. I dont know exactly what is the error - it is not in squid logs, but user cannot upload any file to server (e. g. image to Imgur)
Dec
15
asked Proxy or VPN behind the router
Dec
15
comment Cannot install Debian on QEmu-arm
Installator says that there is no hard drives and then nstallation fails
Dec
3
awarded  Tumbleweed
Nov
26
asked Cannot install Debian on QEmu-arm
Nov
26
awarded  Supporter
Nov
26
awarded  Student
Nov
26
awarded  Scholar
Nov
26
comment Boot device /dev/sda1 does not exist on Debian in QEmu
Thanks, all the trouble was in root=/dev/sda1, I've changed it to /dev/sda and all done
Nov
26
accepted Boot device /dev/sda1 does not exist on Debian in QEmu
Nov
25
asked Boot device /dev/sda1 does not exist on Debian in QEmu