0
votes
1answer
41 views
+50

Lost sound with xmonad

I downloaded this config to set up xmonad. Hit volume up, down, works fine. Hit the volume mute hotkey, sound's gone. All good. Hit the mute key again, sound's still off. Hit volume up, nothing. ...
1
vote
2answers
51 views
+50

Suspend button does not work when xscreensaver is active on xfce Debian

I've Debian jessie and xfce. When I push the power button, my system is suspended. When I press any key on my keyboard the system wake up and I get the login prompt of Xscreensaver (screen lock is ...
2
votes
1answer
210 views
+50

Unreadable backup directory on a USB drive

The title pretty much sums it up. I was editing a script I wrote some time ago to automatically backup the contents of my Raspberry Pi SD card, and in the course of editing, I missed a "/", and so ...
1
vote
1answer
39 views
+50

apt pin priority for a single package in a source

I am trying to get firefox through the debian repo for mint to work within debian wheezy I'm using the following source line: deb http://packages.linuxmint.com debian import i've created a file in: ...
0
votes
1answer
112 views
+50

Can't start a ZNC service

I try to start ZNC using the following command service znc start I get this error Starting znc: /usr/bin/dirname: extra operand `2>&1.pid' Try `/usr/bin/dirname --help' for more ...
1
vote
1answer
118 views
+50

Intel HDMI monitor not recognized

The problem I've got two graphics cards in my computer: Nvidia GTX 580 Intel Graphics (onboard) The Nvidia part is working fine: plugged in a DVI cable to my monitor and everything works ...