1
vote
0answers
31 views

How to not install GRUB when installing Elementary OS Luna?

I'd like to install eOS Luna, but I already have Debian 7.5 installed, so don't want to install GRUB again, as the last time I did this it broke the bootloader... Is this possible? I haven't seen any ...
1
vote
0answers
2k views

Kernel Panic - not syncing: VFS: Unable to mount root fs on unknown-block(0,0)

I'm getting the same error that other questions mention, such as: Installation Error: Kernel Panic - not syncing ...
2
votes
2answers
1k views

Errors after creating partitions during Fedora 20 installation

I made drives like this : / 10GB /home 37GB swap 8GB but there is an error : you have not created a bootloader stage1 target device. you have not created a bootable ...
0
votes
0answers
722 views

Elementary OS dual boot with Windows 7

I just deleted a partition from my RAID 0 2x HDD, installed Elementary OS from a SD card USB adaptor (while doing it, I created a Root, a Home and a Swap partition) but I never saw the bootloader when ...
1
vote
0answers
582 views

Install Kali Linux on RAID0 (as dual boot Windows 7 & Kali)

I’m currently trying to install Kali Linux on my laptop as described here. The problem is I’ve a laptop (MSI GT70) with a Raid 0 (2x 500Gb) and Windows 7 installed on it. At the point where I’ve to ...
1
vote
2answers
633 views

Moving compiled assembly code to the boot sector of a USB device

I have written a simple operating system and I am trying to test it. I have VirtualBox installed and an eight GB flash drive, so I thought I would just use those. I am not sure how to make the USB ...
1
vote
2answers
1k views

Fresh Linux (Debian and CentOS) installation will not boot

I am trying to install either Debian or CentOS on a home server (Fujitsu PRIMERGY TX100 S3). I first tried installing Debian. The whole installation was successful (including grub). But after ...
2
votes
1answer
3k views

How to fix possibly wiped MBR after centOS install?

I think I have messed this one up royally... I have done a clean install of centOS 5.6 (x86_64) on my system. I got through the installation process successfully and rebooted. Now I am greeted with ...
3
votes
3answers
1k views

Failed to boot a fresh FreeBSD 8.2 installation on an Intel SS4200-EHW

I've installed FreeBSD on an Intel SS4200-EHW which has four hard disks and a flash DOM (Disk On Module) disk through an IDE interface. I want to install FreeBSD on the Flash DOM. In order to get the ...