The tag has no wiki summary.

learn more… | top users | synonyms

0
votes
0answers
12 views

“The call to bind() failed” when starting ELinks

When I start ELinks ("links"), I get the following error message, which repeated five times, with a pause after each time. Then ELinks starts normally, and works fine as far as I can tell. ERROR at ...
1
vote
1answer
35 views

Alt-< and Alt-> (and possibly some other keys) not working in elinks

I am running elinks (0.12pre5) in an xterm window in Openbox on a Debian netinstall (7.8) with fairly minimal changes/additional software installation. I have changed a few elinks options, but none ...
0
votes
0answers
118 views

How to enable javascript in elinks?

I'm running openwrt on my router and I want elinks to be able to run javascript. Is it possible? the only openwrt text web browser is elinks so I got no other choice. This is the script I'm planning ...
0
votes
0answers
59 views

Force lynx or elinks to interpret spaces and line breaks

Consider the following commands, and their resultsĀ : $ echo "<br/> <br/>a<br/>b<br/>c<br/><br/> <br/>"|lynx -dump -stdin a b c $ echo "<br/> ...
0
votes
0answers
19 views

Links browser shortcut for clear history?

If in Elinks, I can press h, l then Enter and c (Quite long, but better than nothing) But in Links browser, I have no idea in any way to clear the history.
1
vote
1answer
222 views

Host not found trying to restrict access to yahoo.com in elinks using squid

I added this in squid.conf acl blocked_sites dstdomains .yahoo.com http_access deny blocked_sites and this in elinks.conf set protocol.http.proxy.host = "proxy.localhost:3128" set ...
1
vote
0answers
76 views

How to prevent ELinks from staying in scrollback buffer?

After quitting elinks, the browser page history is lingering in my scrollback buffer, and therefore not returning to whatever was buffered on screen when I launched elinks. Inside a GNU screen with ...
5
votes
1answer
447 views

StackExchange with Elinks

I use Elinks to browse while I am connected remotely. I am unable to login to stackexchange using my OpenID. I enter the correct URL, and upon submission, I get the "No OpenID endpoint found." text. I ...