Take the 2-minute tour ×
Unix & Linux Stack Exchange is a question and answer site for users of Linux, FreeBSD and other Un*x-like operating systems.. It's 100% free, no registration required.

I'm deploying a base SLES11.1 server using autoyast. What I want to achieve is to install some packages on it after the deployment. So I use the init-script in the autoyast control file. Here is the my init-scripts part:

<scripts>
  <init-scripts config:type="list">
     <script>
        <location>nfs://10.198.31.71/InsRepository/postScript.sh</location>
        <filename>initScript.sh</filename>
        <rerun config:type="boolean">true</rerun>
     </script>
  </init-scripts>
</scripts>

And here is my postScript code

 #!/bin/bash

 zypper ar -f http://download.opensuse.org/distribution/11.1/repo/oss Opensuse

 zypper --no-gpg-checks --non-interactive in --force-resolution gcc openssl-devel e2fsprogs-devel


 curl -L http://cpan.org | perl - --sudo App::cpanminus Text::CSV Date::Parse File::Path

 wget --directory-prefix=/tmp ftp://10.198.31.71/VMware-vSphere-CLI-5.1.0-780721.i386.tar.gz

 tar -zxvf VMware-vSphere-CLI-5.1.0-780721.i386.tar.gz

 export http_proxy=

 export ftp_proxy=

 ./vmware-vsphere-cli-distrib/vmware-install.pl --default

But when I finished deployment, I found nothing run

share|improve this question

migrated from stackoverflow.com Sep 6 '13 at 6:45

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.